Villa Beatrice


Comfortabele appartementen en een vrijstaand huisje met prachtig zwembad en jacuzzi op loopafstand van kasteel en stadje

Villa Beatrice een gerenoveerd oud nobel huis en ligt op loopafstand van het stadje Caldarola en het kasteel wat te bezichtigen is. In het grote gebouw, op de begane grond, worden twee ruime familieappartementen verhuurd. Op de eerste verdieping woont Beatrice zelf met haar man, zoon en dochter. Naast de twee appartementen is er een vrijstaand huisje voor twee personen, indien gewenst, drie personen.

Er is een groot zwembad van 7 bij 14 meter voorzien van ruime trap van vier bij twee meter. Rondom het zwembad zijn comfortabele ligbedden en parasols aanwezig. Er is ook een afzonderlijke jacuzzi bij het zwembad gedeelte.

Accommodatie

La Cassetta

personen: 2+1

Dit is vrijstaand huisje van 40 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Vanuit de keuken loop je zo het terras op met aangrenzend tuintje. De woning zelf betreed je door de zij-ingang via een trap. De keuken heeft een kookstel, oven, ijskast, etc. (geen vaatwasser) met eettafel en een eenpersoonsslaapbank. Op de eerste verdieping is er een tweepersoonsslaapkamer met badkamer met ruime douche, wc, bidet en wastafel. Een perfecte plek voor twee personen of eventueel drie.

Il Finestrone

personen: 5+1

Dit zeer ruime appartement van 100 m2 is vernoemd naar het grote raam in de keuken-living. Ook hier weer een zeer ruime keuken (zonder vaatwasser) met kookstel, oven, ijskast, etc. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met tweepersoonsbed en een badkamer en-suite. Dan is er een derde slaapkamer met een bed van 120 cm breed en een derde badkamer. Alle drie de badkamers hebben een douche, wastafel, wc en bidet. Als terras maakt U privé gebruik van het terras dat bij de annex hoort. Alleen indien Beatrice besluit om voor de hele groep pizza te bakken wordt van dit terras ook gebruikt door de andere gasten maar de rest van de tijd zal het voor privé gebruik zijn.

Il Portico

personen: 4

Ook dit is een mooi ruim appartement van 70 m2. Ook hier weer een mooie ruime keuken (zonder vaatwasser) met kookstel, oven, ijskast, etc. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan de aparte badkamer ook toegankelijk is voor mindervaliden. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en een met twee enkel bedden die een en-suite badkamer heeft. Beide badkamers hebben een douche, wastafel, wc en bidet. Vanuit de keuken loopt U zo uw terras met overdekte portico op. Aan de andere kant van de woning is er via de slaapkamer een tweede (niet overdekt) terras.

Prijzen

Prijs per week La Cassetta Il Portico Il Finestrone
No. personen 2+1 4 5
01.07.16 - 31.08.16 700 1000 1100
Eindschoonmaak 50 70 70


Een waarborgsom van € 200 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier