Villa Cupra Marittima


Een heerlijk vakantiehuis met zwembad, uitzicht op zee, slechts acht minuten van het strand en tien minuten van Cupra Marittima

Aan het einde van een landweg, die tussen de wijnvelden en olijfgaarden kronkelt, ligt Villa Cupra Marittima. Deze Italiaanse villa heeft een prachtig uitzicht op zee, je bent zo aan het strand en in nog minder dan tien minuten sta je in het gezellige badplaatsje Cupra Marittima.

Voor het huis ligt het omheinde zwembad in de net nieuw aangelegde tuin waar ook een moestuin bij hoort waar de gasten uit mogen gebruiken. Rondom het zwembad staan ligbedden, lig- en regisseursstoelen met een pergola voor schaduw. Het vakantiehuis zelf staat midden tussen vele hectaren druivenranken die geheel biologisch verbouwd worden. Van een gedeelte maakt de eigenaar zelf wijn met z’n vrienden voor eigen gebruik; het overgrote deel wordt gepacht door Ciù Ciù, een bekende cantina in het zuiden van Le Marche.

Dit jaar heeft de eigenaar de beneden verdieping geheel opgeknapt en er een open keuken in geplaatst met een grote eettafel. Daarnaast een slaapkamer met een ruime badkamer die ook toegankelijk is voor minder valide. De eerste verdieping bereik je via de buiten trap die uitkomt op het terras en bestaat uit een ruime woonkamer, een keuken, vier slaapkamers en drie badkamers. Vanaf het terras, met tafel en stoelen heb je aan de ene kant uitzicht op zee en aan de andere kant uitzicht op de glooiende Marchigiaans heuvels met in de verte de Sibillini bergen en de Gran Sasso. Je kunt zelfs te voet door de wijnvelden naar zee of het stadje lopen en de groenten pluk je zo uit de groentetuin en het fruit van de bomen.

Accommodatie

De villa is geschikt voor elf personen. Het interieur is een mix van moderne meubels gecombineerd met enkele antieke meubels, en alles netjes en schoon. De eerste verdieping heeft een woonkamer met zithoek met openhaard en een uitschuifbare eettafel. Er is tv en Wi-Fi. In de keuken staat een tafel met enkele stoelen en buffetkast en de keuken is uitgerust met een oven, magnetron, vaatwasser, ceramische kookplaat en een ijskast met vries gedeelte.

De vier ruime slaapkamers hebben de volgende indeling: twee slaapkamers hebben tweepersoonsbedden en in de andere twee slaapkamers staan twee of drie éénpersoonsbedden. Er zijn ook kinderbedjes aanwezig. Er zijn drie badkamers, twee ervan in het slaapgedeelte en een bij binnenkomst. De grootste badkamer heeft een bad met douche, dubbele wastafel, toilet en bidet; de andere twee badkamers hebben een wastafel, douche, toilet en bidet.

Op de begane grond is nog een overdekt terras met BBQ en heerlijk zitje. Vanaf dit terras loop je de open keuken eet/woonkamer binnen met ook een goed uitgeruste keuken en lange eettafel. Er is een tweepersoonsslaapkamer en ruime badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet die ook geschikt is voor mindervalide.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 11
01.05.2020 - 12.06.2020 1750
13.06.2020 - 26.06.2020 2450
27.06.2020 - 03.07.2020 2800
03.07.2020 - 29.08.2020 3500
29.08.2020 - 05.09.2020 2800
06.09.2020 - 04.10.2020 2100


Een waarborgsom van € 300 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Inbegrepen in de prijs

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier