Casa dei Fiori


Stijlvol modern ingericht landhuis

Dit is een schitterend gerestaureerde landhuis met 4000 m2 tuin en een zwembad. Het ligt te midden van de glooiende heuvels op een hoogte van 350 m. Het uitzicht vanaf het fraai gemeubileerde terras is wijds en liefelijk.

Ook binnen is het prachtig gerestaureerd en heeft het een weldoordachte stijl en is het voorzien van alle moderne gemakken. De Nederlandse eigenaren hebben een woondecoratiewinkel met topdesign en dit is terug te zien in de inrichting van dit landhuis. De decoratie heeft een belangrijk plaats gekregen in het huis. Er is TV en het heeft ADSL-internet (Wi-Fi).

De nabij gelegen stadjes zijn authentiek en bieden een brede scala van winkeltjes, markten en bijzondere restaurants.

Accommodatie

Benedenverdieping; een volledige goed uitgeruste keuken met een afwasmachine, gasfornuis, oven, koelkast met vriezer, eetkamer en een woonkamer met een openhaard. Er is een nieuwe aanbouw, een heerlijke lichte woon/zitkamer met een badkamer en voorraad/garderobe inloop kast. Vanuit deze kamer geven de enorme grote glazen deuren toegang tot een ander terras, heerlijk om te ontbijten of te genieten van een kopje koffie.

Eerstenverdieping; twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden en een gedeelde luxueuze badkamer.

Tweedeverdieping; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een comfortabele studio met een openhaard en een luxueuze badkamer.

In het bijgebouwtje staat een wasmachine en is er een opbergruimte.

Het zwembad van 10 bij 5 meter is goed onderhouden en heeft een compleet ameublement bestaande uit comfortabele zonnebedden, bijzettafel en zonneparasols. Ook is er een goed functionerende houtgestookte pizza en brood oven een perfect ontworpen barbecue terras en een “jeu de boule” baan.

Let erop dat roken en huisdieren in huis niet is toegelaten.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 6
juli & augustus 1850
juni & september 1350
Pasen, Kerstmis & Nieuwjaar 1350
andere maanden 950


Een waarborgsom van € 350 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Eindschoonmaak € 90

Inclusief gebruik internet (Wi-Fi).

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier