Casa del Giardino


Mooi ingericht landhuis met spectaculair uitzicht

Casa del Giardino is een fraai gerestaureerd landhuis dat zeer privé is gelegen. Het ligt op de zuidkant van een heuvel omgeven door tuinen en met een mooi uitzicht op het glooiende boerenland en de bergen in de verte, een ideale plaats om tot rust te komen of voor een gezellige vakantie met de familie bij het zwembad. Het gehele landgoed heeft twee-en-een halve hectare land met o.a. kersen, pruimen, walnoten en amandelbomen.

Huisdieren, indien goed getraind, zijn welkom.

Accommodatie

Het is met veel liefde gerestaureerd en heeft de originele lay-out behouden. Beneden zorgt de nieuwe, vergrootte "portico" voor schaduw tijdens het al fresco dineren of lunchen. Een ander gedeelte van de "portico" is met glas dicht gemaakt en dit is the "sun-room", om ook in koudere dagen van de zon en het uitzicht te genieten. Aan de andere kant van deze "sun-room" is nog een terrasje, waar men in de ochtenduren heerlijk met een vers kopje koffie van de zon en stilte kan genieten. Er is een compleet nieuwe ingerichte keuken waar niets ontbreekt. Aangezien de eigenaren, die er zelf een deel van het jaar wonen, nogal van culinaire hoogstandjes houden, kunt U naar hartenlust koken in deze keuken. Beneden bevindt zich ook de studio met bureau een zitbank, er is Wi-Fi.

Op de beneden verdieping is een slaapkamer met dubbel bed en een ruime badkamer met douche, wastafel, WC en bidet en de wasmachine. Vanuit deze badkamer kan men naar buiten om de was op te hangen. Via de originele trap komt men boven in de gang, waar zich de woonkamer met prachtige open haard bevindt. Hier zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer met grote inloopdouche, bad, WC en bidet en twee wastafels.

Van een van hun reizen hebben de eigenaren alle Egyptisch katoenen linnengoed voor de bedden meegebracht. Verder zijn er heerlijke handdoeken en worden zelfs de zwembadhanddoeken erbij geleverd.

Buiten, in de prachtig onderhouden tuin, ligt het zwembad met heerlijke ligbedden en parasols eromheen, en er is een houtoven waar men eigengemaakte pizza kan bakken of andere heerlijkheden in kan roosteren. Kortom, een prachtig vakantiehuis!

Prijzen

Prijs per week
No. personen 8
juli & augustus 2200
mei, juni & september 1600
Pasen, Kerstmis & Nieuwjaar 1600
andere maanden 1200


Een waarborgsom van € 350 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Exclusief verwarmingskosten.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier