Villa Isabella


Statig Italiaans herenhuis

Prachtig, ruim landhuis met een grote tuin met diverse zitjes en een mooi zwembad gelegen in een schitterend heuvellandschap in de regio Le Marche.

Dit is een karakteristiek Italiaans landhuis dat 250 jaar geleden is gebouwd en volledig is gerestaureerd met behoud van de originele kenmerken. Zo zorgen de dikke stenen muren zelfs in de warme zomermaanden voor een aangename koelte in huis, terwijl deze het huis in de winter juist heerlijk warm houden.

Ook heeft het huis de originele indeling behouden waarbij de begane grond werd gebruikt voor de stallen, terwijl de woonruimtes zich op de eerste en tweede verdieping bevonden.

Extra services (van te voren aangeven):

  • Ontbijt
  • Traditional Marchigiaans diner
  • Babyoppas
  • Extra schoonmaakbeurt(en)

Accommodatie

Via de hoofdingang komt u in de hal en via een oude stenen trap op de eerste verdieping. Hier is een ruime woonkamer met openhaard, comfortabele banken, een eethoek en de keuken. De ruime, lichte keuken is volledig uitgerust keuken met onder meer een 6-pits kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en afwasmachine.

De zes slaapkamers hebben ieder twee boxspringbedden. De slaapkamer op de bovenste verdieping is zeer ruim en heeft vier bedden. Vier van de slaapkamers hebben een eigen badkamer. De andere twee slaapkamers delen een badkamer. Op de beneden verdieping (begane grond) is het washok met de wasmachine waarvan U als gast gebruik kunt maken. Dit huis is ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen of een groep vrienden.

De grote tuin met zwembad wordt goed onderhouden. Het zwembad is 4 x 10 meter en biedt prachtig uitzicht op de heuvelachtige omgeving. In de tuin staan diverse zitjes.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 14
juni 2000
juli & augustus 2600
september 2000
andere maanden 1800


Een waarborgsom van € 250 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Inclusief Wi-Fi.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier