Azienda Mastrocola


Unieke vakantiehuizen in het hart van Le Marche

Je hart ophalen aan rust, ruimte en schone lucht, om weer nieuwe energie op te kunnen doen? Met familie of vriendengroep op vakantie of juist alleen, om heerlijk te relaxen. In het prachtige heuvellandschap, met op de achtergrond de Sibillini bergen, van Macerata ligt Azienda Mastrocola, omringd door talloze fantastische middeleeuwse stadjes en op slechts 40km van de Adriatische zee en 35 km van het Sibillini nationaal park.

Door de opzet van Azienda Mastrocola en de inrichting van de appartementen is het heel kindvriendelijk en uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Azienda Mastrocola ligt op 5km van Loro Piceno, bekend om het “vino cotto” feest. De zeven appartementen, of beter gezegd huizen, worden omringd door een hectare mooi aangelegde tuin. Iedere woning heeft een eigen parkeer plaats en een eigen terras en tuin. Gemeenschappelijk is het lager gelegen zwembad van 5x18 meter. Omringd door een groot terras met adembenemend uitzicht, mooie comfortabele ligbedden en een pergola voor de nodige schaduw.

De appartementen

De appartementen, eigenlijk volledige huizen, hebben ieder hun eigen ontwerp en zijn gerestaureerd naar hoge maatstaaf. De plafonds met houten balken en cotto tegels, de “pianelle” vloeren, de muren “a vista” dragen allemaal bij tot een zeer warme authentieke sfeer. Ieder appartement is zeer comfortabel en mooi ingericht. Ieder met eigen parkeerplaats, ingang op begane grond en terras met tuin.

Binnen heeft ieder appartement een volledig ingerichte keuken met grote koelkast met vrieslades, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine en wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een keukentafel en een woonkamer met fijne zitbanken, TV en stereo. Twee of drie slaapkamers en een, twee of drie badkamers. Vijf van de zeven appartementen hebben een beneden en boven verdieping, twee appartementen zijn geheel gelijkvloers.

Accommodatie

Vin Cotto

personen: 6

Luxe appartement van 120 m2 voor 6 personen. Beneden heeft Vin Cotto een compleet ingerichte keuken met grootte koelkast met vrieslades, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een fijne eettafel en een woonkamer met een grote bank, poef, TV, geluidsinstallatie en Wi-Fi HotSpot.

Er is een apart toilet waar de wasmachine staat. De grote openslaande tuindeuren geven toegang tot het grote terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen.

Op de eerste verdieping bevinden zich de zeer ruime slaapkamers die beiden grote ramen hebben met een fantastisch uitzicht. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en op de loft twee enkele bedden. Deze kamer heeft ook een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vernaccia

personen: 4

Luxe appartement van 80 m2 voor 4 personen. Beneden heeft Vernaccia een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een fijne eettafel en een woonkamer met een bank, poef, TV, geluidsinstallatie en een Wi-Fi HotSpot.

De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met badkamer (toilet, bidet, douche en wastafel).

Verdicchio

personen: 4

Luxe appartement van 115 m2 voor 4 personen (comfortabele slaapbank voor extra 2 personen). Beneden heeft Verdicchio een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een fijne eettafel en een woonkamer met een bank, poef, TV, geluidsinstallatie en een Wi-Fi HotSpot.

De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee en-suite slaapkamers beiden met toilet, bidet, douche en wastafel.

Lacrima

personen: 6

Een van de zeer ruime appartementen met 125 m2 woonoppervlak. Beneden heeft Lacrima een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een fijne eettafel en een woonkamer met een bank, poef, TV, geluidsinstallatie en Wi-Fi HotSpot.

Vanuit de open ruimte heeft men een dubbele slaapkamer met een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met een ruime badkamer met toilet, bidet, douche en wastafel.

Rosso Piceno Superiore

personen: 6

Een ander van de zeer ruime appartementen met 141 m2 woonoppervlak. Beneden heeft Rosso Piceno Superiore een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vijf-pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een fijne eettafel en een woonkamer met twee twee persoons banken, poef, TV, geluidsinstallatie en Wi-Fi HotSpot.

Vanuit de open ruimte gaat men naar de slaapkamer met twee enkele bedden en naar de badkamer met bad, douche, toilet, bidet en wastafel. De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers beiden met een badkamer met toilet, bidet, douche en wastafel.

Rosso Conero

personen: 4

Luxe appartement van 76 m2 voor 4 personen. Rosso Conero heeft een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een eettafel en een woonkamer met een bank, TV, geluidsinstallatie en Wi-Fi HotSpot..

De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Verder zijn er twee ruime slaapkamers; een met dubbel bed, een met twee enkele bedden, en een badkamer (toilet, bidet, douche en wastafel).

Falerio

personen: 4

Het laatste luxe appartement van 72 m2 voor 4 personen. Falerio heeft een compleet ingerichte keuken met grote koelkast met vriesvak, vier pits gasfornuis en oven, afwasmachine, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Een eettafel en een woonkamer met een bank, TV, geluidsinstallatie en Wi-Fi HotSpot.

De tuindeuren geven toegang tot het terras met uitzicht over de tuin en de Marchigiaanse heuvels met op de achtergrond de Sibillini bergen. Verder zijn er twee ruime slaapkamers; een met dubbel bed, een met twee enkele bedden, en een badkamer (toilet, bidet, douche en wastafel).

Prijzen

Prijs per week Vin Cotto & Lacrima Verdicchio Rosso Conero & Falerio Vernaccia 2 persons
No. personen 6 4 4 4 2
01.01.2020 - 30.05.2020 795 595 595 595 550
30.05.2020 - 04.07.2020 995 795 795 695 600
04.07.2020 - 29.08.2020 1495 1295 1295 1195
29.08.2020 - 26.09.2020 995 795 795 695 600
26.09.2020 - 31.12.2020 795 595 595 595 550
Eindschoonmaak 85 80 70 70 70


Een waarborgsom van € 200 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Niet inbegrepen in de prijs

Inbegrepen in de prijs

Informatie

Vanaf september tot mei mogelijkheid tot lang verhuur (maand of maanden).

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier