Villa Quintessa


Prachtig gelegen Country Villa met zwembad, prachtig uitzicht en geweldige tuin

Villa Quintessa bestaat uit het prachtig gerestaureerd familiehuis en annex. In het hoofdhuis zijn drie slaapkamers die door de twee Palombi broers worden gebruikt voor hun B&B. De grote annex is onderverdeeld in twee ruime tweepersoons appartementen.

Het huis ligt net buiten Sant’Angelo in Pontano met een ongelooflijk uitzicht over de Marchigiaanse heuvels met aan de ene kant de zee aan de horizon en aan de andere kant de Monte Sibillini. De door een bekend tuin architect prachtig aangelegde tuin geeft je het gevoel in een paradijs te zijn, dat alles met een heerlijk zwembad van 6x12 meter, buitendouche en pizzaoven en BBQ, zorgt dat een relaxte vakantie gegarandeerd is.

Accommodatie

De B&B kamers bevinden zich in het hoofdhuis (waar ook de twee broers wonen), elk met een eigen badkamer en een prachtige gemeenschappelijke veranda waar het ontbijt geserveerd wordt. Gasten van de appartementen kunnen ook ontbijt gereserveerd krijgen tegen bijbetaling.

In juli en augustus is het minimale verblijf 3 dagen, voor de B&B kamers; in andere seizoenen kan per dag gehuurd worden.

De twee appartementen (ieder ongeveer 60m2 groot) zijn net af en helemaal nieuw ingericht. Moeder en zoon, hebben zich geen moeite bespaard om alles er perfect uit te laten zien. Het slaapgedeelte met tweepersoonsbed bevindt zicht op de open vliering. Beneden in de grote, lichte open ruimte is de woonkamer, eettafel en geheel ingerichte keuken. Ieder appartement heeft buiten een eigen privé terras en airco.

Kleine kinderen zijn niet welkom, omdat ze eigenaren ervoor hebben gekozen een plek met rust aan te willen bieden. Natuurlijk kan het geheel ook door een groep vrienden worden afgehuurd, waarbij de twee broers zorgen dat het aan niets zal ontbreken. Op verzoek kunnen zij en hun moeder ook voor U koken of samen pizza bakken.

Prijzen

Prijs per Per Day Apartment B&B
No. personen 2 2
01.06.2019 - 30.06.2019 120 90
01.07.2019 - 20.08.2019 140 100
20.08.2019 - 01.09.2019 120 90
01.09.2019 - 30.09.2019 100 80


Een waarborgsom van € 200 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Aankomst of vertrek op andere dagen dan zaterdagen mogelijk indien het een verblijf is van minimaal vijf dagen (geld niet in het hoog seizoen).

Accommodatie details

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier