Agriturismo da Peppe


Agriturismo met appartementen, restaurant en slechts 7 km van het de stranden van de Conero

Op slechts 7 kilometer van het strand van Sirolo en Numana en het prachtige Conero park, en maar 12 kilometer van Ancona ligt deze agriturismo. Het huis ligt op een heuvel en heeft daardoor prachtig uitzicht op de nabijgelegen plaatsjes, de Marchigiaanse heuvels en in de verte de (besneeuwde) bergtoppen van de Monti Sibillini. De eigenaren wonen in het huis ernaast, op circa 100 meter van de gastenverblijven.

De appartementen

Het agriturismo heeft acht appartementen en twee kamers. Zes appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw; waarvan vier op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Een van de appartementen op de begane grond is toegankelijk voor minder validen. De andere twee appartementen bevinden zich in het bijgebouw. De appartementen zijn allemaal zogenaamde "bilocale". Dat wil zeggen dat ze één slaapkamer hebben. In de woonkamer is er een slaapbank. Een appartement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de loft in de slaapkamer nog twee enkele bedden. Twee van de appartementen kunnen samengevoegd worden tot een groot appartement, met twee slaapkamers.

De appartementen bestaan uit een woonkamer met klein keukentje (met tweepits elektrische kookplaat), een slaapkamer en een badkamer. Alle appartementen hebben TV, airco, föhn, satelliet-tv, horren voor de ramen en WIFI. De verschillen tussen de appartementen zit in de kleurstelling van de inrichting, de grootte van de woningen en de ligging (begane grond of boven).

Het gezamenlijke (omheinde) zwembad (12m x 6m) met ligbedden heeft ook een prachtig uitzicht. Er is ook een BBQ patio aanwezig die door de gasten van de appartementen gebruikt mag worden. Het restaurant, waar 's ochtends het ontbijt (bij de prijs inbegrepen) geserveerd wordt heeft glazen wanden met prachtig uitzicht. ’s Avonds wordt er voor diegene die zich hebben ingeschreven, of die op half pension basis verblijven, een diner geserveerd. Er is een overdekte parkeerplaats.

Accommodatie

Verde

personen: 4

Verde (groen) is geschikt voor maximaal vier personen. Het ligt op de eerste verdieping van het hoofdgebouw van het agriturismo. Het appartement met een vloeroppervlakte van 30 m2 is net als de andere appartementen mooi ingericht en voorzien van airco. Dit appartement deelt een stuk van de tuin met naastgelegen appartement "Lilla".

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een twee enkele bedden. Daarnaast heeft de slaapkamer een vide met daarop nog eens twee eenpersoonsbedden.

Het appartement beschikt over een stuk tuin met tuinset (gedeeld met appartement Lilla).

Lilla

personen: 5

Het appartement is geschikt voor maximaal vijf personen. Het ligt ook op de eerste verdieping naast appartement "Verde". De vloeroppervlakte is 40 m2.

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met twee enkele bedden. Daarnaast heeft de woonkamer een vide met daarop twee eenpersoonsbedden.

Er kan een extra slaapplek worden gemaakt voor vijfde persoon.

Azzurro

personen: 4

Azzurro is geschikt voor maximaal vier personen en bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw. Dit appartement is net als de anderen van deze agriturismo mooi verzorgt ingericht en voorzien van airconditioning.

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de (slaap)bank in de woonkamer kan iemand slapen en er kan op verzoek een extra bed bijgezet worden.

Het appartement beschikt over een eigen stukje tuin aan de achterzijde.

Blu

personen: 4

Dit appartement is geschikt voor maximaal vier personen en bevindt zich op de begane grond van het hoofdgebouw. Dit appartement is net als de anderen van deze agriturismo mooi ingericht en voorzien van airconditioning.

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de (slaap)bank in de woonkamer kan iemand slapen en er kan op verzoek een extra bed bijgezet worden.

Het appartement beschikt over een eigen stukje tuin aan de achterzijde.

Appartement "Azzuro" en "Blu" kunnen met elkaar verbonden worden tot een groot appartement.

Rossa

personen: 4

"Rossa" met een totale vloeroppervlakte van 40 m2 is geschikt voor maximaal vier personen en ligt op de begane grond van het hoofdgebouw.

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de (slaap)bank in de woonkamer kunnen twee personen slapen.

Het appartement beschikt over een terras aan de achterzijde met tuin-set.

Aranciona

personen: 5

"Aranciona" met een totale vloeroppervlakte van 40 m2 is geschikt voor maximaal 5 personen en ligt ook op de begane grond van het hoofdgebouw. Het is geschikt voor minder validen.

Het appartement heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de (slaap)bank in de woonkamer kunnen twee personen slapen.

Aranciona beschikt over een eigen gedeelte in de tuin met een tuin-set

Viola

personen: 3

"Viola" is een vrijstaand huisje met een totale vloeroppervlakte van 30 m2 en is geschikt voor maximaal drie personen.

Het heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de (slaap)bank in de woonkamer kan eventueel een derde persoon slapen.

Aquamarine

personen: 5

Een appartement geschikt voor maximaal vijf personen. Het is het tweede vrijstaande huisje van Agriturismo da Peppe.

Het huisje heeft een woonkamer met keukenblok, badkamer met douche en slaapkamer met een tweepersoonsbed waar een enkel bed kan worden bijgeplaatst. Op de (slaap)bank in de woonkamer kunnen nog twee personen slapen.

Het appartement beschikt over een eigen stukje tuin.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 2 2 per day
01.01.2017 - 28.05.2017 630 90
29.05.2017 - 26.06.2017 770 110
27.06.2017 - 31.07.2017 945
01.08.2017 - 22.08.2017 1050
23.08.2017 - 28.08.2017 945
29.08.2017 - 11.09.2017 770 110
12.09.2017 - 22.12.2017 630 90


Een waarborgsom van € 400 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier