La Regina


Prachtig gerestaureerd landhuis

La Regina ligt net buiten het dorpje Gualdo op minder dan 2 km afstand. Het statige landhuis was ruim veertig jaar niet bewoond. Toen een groep lokale ambachtslieden met veel liefde voor het huis begonnen met de restauratie. Daarbij maakte ze zoveel mogelijk gebruik van lokaal aanwezige materialen zoals; oude stenen, antieke ‘cotto’ tegels en houtenbalken. Zij toverde het huis om in een prachtig statig en riante vakantie villa met een modern tintje.

De ligging van het huis garandeert een waar panoramisch schouwspel met uitzicht op de middeleeuws stadjes Sarnano en Gualdo met op de achtergrond de majestueuze Sibillini gebergten.

Accommodatie

Het huis heeft twee ingangen: de hoofdingang op de begane grond kan bereikt worden vanaf het parkeerplaats en een trap naar beneden. Een tweede ingang op het zelfde niveau als de parkeerplaat geeft toegang tot de eerste verdieping. Een brede deur geeft toegang tot een tweede woonkamer/studio.

Er zijn in total vier slaapkamers en drie badkamers. In het hoofdgebouw bevinden zich twee woonkamers, een keuken, drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie verdiepingen. In het bijgebouw bevinden zich een slaapkamer met een aparte doucheruimte.

Begane grond: de keuken heeft een oude grote eikenhouten balk over de hele lengte van de muur en creëert op deze manier een traditionele boeren keukenkap. Toch is de keuken ruim en functioneel met de meest nieuwe keukenapparatuur. Vanaf de keuken kom je in de woonkamer met rustiek en antiek meubilair. Hier bevindt zich een openhaard, een stereoset, TV met satellietaansluiting, TV/DVD speler en Wi-Fi.

Eerste verdieping; hier bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers, een met een dubbelbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met douche, een tweede ruime woonkamer/studio die toegang geeft naar een en-suite slaapkamer. De woonkamer heeft een gerieflijk sofabed.

Tweede verdieping: een paar treetjes omhoog vanuit de woonkamer en je komt in de kathedraalachtige ruime en-suite slaapkamer met een luxueuze badkamer (twee wasbakken, groot bad en een aparte inloopdouche.

Bijgebouw; dit heeft twee verdiepingen – op de begane grond is ere en ruime wasruimte, badkamer met douche, opslagruimte voor het zwembadmateriaal. Op de bovenste verdieping is een tweepersoonsslaapkamer met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor tieners, een zorgvuldig goed functionerende gerestaureerde pizza-brood oven.

Voor het ‘alfresco’ leven/eten; er zijn twee plaatsen, de eerste is vlak bij de keuken en heeft een pergola. De tweede mogelijkheid is onder de ‘loggia’ bij het zwembad.

Het zwembad is 10 bij 5 meter en heeft een fantastisch uitzicht op Sarnano en Gualdo.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 6 + 2
01.01.2020 - 01.05.2020 1400
02.05.2020 - 03.07.2020 1850
04.07.2020 - 28.08.2020 2350
29.08.2020 - 02.10.2020 1850
03.10.2020 - 31.12.2020 1400Prijzen zijn inclusief weekelijkse schoonmaak, weekelijks schoon linnengoed en een eenvoudige welkomspakket. Alle bovenstaande tarieven zijn voor maximaal 8 personen. Eventuele extra gasten € 200 per per persoon/per week. Er is een maximum van 10 personen. Roken binnen het huis en huisdieren zijn niet toegestaan.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier