Casa Roverbella


Charmant boerderijtje met zwembad

Casa Roverbella is een charmant en privé gelegen cottage met twee slaapkamers, een eigen zwembad. Het ligt aan het einde van een rustige landweg net buiten het prachtige heuvelstadje Sant' Angelo in Pontano in Le Marche, Italië.

Casa Roverbella is een zorgvuldig gerestaureerd, traditioneel stenen huis gebouwd in de rots van de heuvel, met eikenbos achter en een spectaculair uitzicht over het glooiende landschap en de Sibillini bergen vanuit alle kamers en terrassen. Omdat het huis aan het einde van de weg ligt, is er geen doorgaand verkeer biedt het veel privacy.

Ongewoon voor een relatief klein huisje heeft het een eigen zwembad van 8 bij 3 meter. Met een stenenterras en te midden van volgroeide olijfbomen. Het zwembad ligt vol in de zon en volledig privé, en het heeft een nog beter zicht op de bergen dan van het huis.

Accommodatie

Het huis biedt genoeg en comfortabel ruimte voor 4 volwassen, met twee slaapkamers op de bovenste verdieping. Een slaapkamer heeft een dubbele deur, met een boog, naar de tuin en een raam met uitzicht op de bergen. Tussen de twee slaapkamers is een badkamer met douche.

Beneden is een mooie dubbele aspect woonkamer.

Een van de terrassen is ook bereikbaar vanuit de woonkamer. Dit terras ligt in de schaduw van een grote oude eik en is midden op de dag de ideale plek voor lunch of gewoon om lekker te ontspannen en te lezen.

Er zijn trappen naar beneden van dit terras naar een lager gelegen terras dat buiten voor de keuken ligt. Dit gebied krijgt de vroege ochtendzon en is een ideale plek voor het ontbijt.

Lokale activiteiten zijn onder meer paardrijden, vissen en wijnproeven bij een aantal grote lokale wijngaarden. Golfliefhebbers kunnen genieten van de kampioenschapsgolfbaan bij Conero, minder dan een uur rijden. Voor de avonturiers; het nabijgelegen Nationaal Park biedt paragliden in de bergen, kajakken, quads, fietsen en kilometers aan van wandelpaden. Adriatische zandstranden zijn slechts 30 minuten rijden. Het stadje heeft drie zeer goed aangeschreven restaurants, en er zijn tientallen meer binnen 15 minuten rijden.

Prijzen

Prijs per week
No. personen 4
30.03.2019 - 11.05.2019 750
11.05.2019 - 08.06.2019 850
08.06.2019 - 28.09.2019 1100


Een waarborgsom van € 300 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier