Villa San Lorenzo


Prachtig gerestaureerde landhuis met zwembad en een spectaculair uitzicht op de zee

Op de top van een heuvel, ligt deze prachtige villa met bijgebouw dichtbij Treia. Vanaf de villa en het zwembad heeft men een ongelooflijk uitzicht over de omliggende heuvels met op de achtergrond de Adriatische kust.

Er is een mooi aangelegde tuin met bocce baan erin en traditionele hout gestookte pizza oven, die ook door de gasten gebruikt mag worden. Omgeven door 7 ha eigen grond waaronder een olijf boomgaard, vindt men hier de volle rust en privacy.

Accommodatie

Het hoofdgebouw heeft een zeer ruime en lichte beneden verdieping. Hier bevindt zicht de ingang met WC, een grote compleet ingerichte keuken, eetkamer en leeskamer; een woonkamer met openhaard en wasruimte met wasmachine en droger en een slaapkamer met twee enkele bedden en badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich de andere vier slaapkamers waarvan er twee een tweepersoonsbed hebben en twee, twee enkele bedden. Er zijn drie badkamers met douche, WC en wastafel (waarvan er een een bad heeft) plus een aparte WC.

Vanuit twee van de slaapkamers heeft men toegang tot de overdekte patio met openhaard.

Het bijgebouw heeft een kleine overdekte loggia met de pizza oven waarvan men de keuken inloopt. Vandaaruit komt men in de ruime eetkamer/woonkamer van waaruit met naar de eerste verdieping gaat waar de drie slaapkamers en twee badkamers zijn.

In de prachtig aangelegde tuin ligt het zwembad van 10x5 meter met terras, ligbedden en parasols en een adembenemend uitzicht. Kortom de ideale plek voor een fantastische vakantie met familie en/of vrienden.

Er ligt een lokaal barretje op loopafstand van de villa waar men heerlijk Italiaans kan eten.

Prijzen

Prijs per week Casa Grande Casa Grande + Annex
No. personen 10 16
juni 2000 2600
juli en augustus 3685
september 2000 2600


Een waarborgsom van € 250 wordt gevraagd en zal terugbetaald worden onder voorbehoud van eventuele schade of extra kosten.

Inclusief

Neem contact met ons op info@le-marche-explorer.com of maak gebruik van het invulformulier